Aanbouw woning Soest - Van Schaik Bouwbedrijf
Aanbouw woning Soest - Van Schaik Bouwbedrijf

Aanbouw woning

Komen de muren op u af? Denk dan aan een aanbouw.

Is uw woonkamer te klein? Ziet u de muren op u af komen dan kunt u terecht bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest en omstreken. Er zijn vele mogelijkheden om uw woonkamer of keuken te verruimen. De leefruimte vergroten voor een ruimere leefomgeving met mooi licht van buiten erin geeft een veel ruimtelijker beeld, wat veel rust creëert.

Wij denken graag met u mee. Zo bespreken wij tijdens een bezoek aan huis uw wensen en kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om uw woning aan te bouwen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aanbouw met een puntdak of juist een plat dak. Het hangt allemaal af van uw wensen.

Naast dat een aanbouw u meer ruimte geeft, kan het ook nog eens een goede investering zijn. Uw huis wordt namelijk aanzienlijk meer waard wanneer u een aanbouw heeft. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden om een aanbouw te realiseren.

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Bent u geïnteresseerd in een aanbouw aan uw woning? Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan. Van Schaik Bouwbedrijf Soest komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een aanbouw aan uw woning? Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03