Inbouwkast op maat Bouwbedrijf Soest
Inbouwkast op maat Bouwbedrijf Soest

Inbouwkast op maat

Van Schaik Bouwbedrijf Soest maakt een inbouwkast op maat.

Iedereen kent het ‘probleem’ wel: ruimte tekort. In alle ruimtes of hoeken is het mogelijk een kast op maat te laten maken. Hiervoor zijn diverse opties, u kunt kiezen voor een open kast, een kast met schuifdeuren of een kast met openslaande deuren of zelfs lades.

Wilt u een walk-in-closet, inloopkast of wilt u uw kledingkast netjes wegwerken? De meterkast zo maken, zodat deze niet meer zichtbaar is? Kasten zijn op verschillende manieren in te delen, wilt u een deel hang en een deel leg of wilt u alleen een deel hang.

Het is allemaal mogelijk bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest. Richard van Schaik is gespecialiseerd in het maken van kasten op maat. Geef uw wensen door en Richard van Schaik zorgt ervoor dat uw kast op maat precies volgens uw wensen is.

Een eindresultaat om trots op te zijn!
Richard van Schaik vindt het belangrijk dat u tevreden bent met de inbouwkast of kast op maat; een eindresultaat om trots op te zijn. Dat is waar wij voor gaan!

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Bent u geïnteresseerd in een inbouwkast op maat? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over inbouwkasten op maat? Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03