Toilet plaatsen renoveren bouwbedrijf Soest Van Schaik
Toilet verbouwen vernieuwen Bouwbedrijf Soest

Toilet verbouwen

Bent u toe aan een nieuwe toilet?

De toilet is het visitekaartje van uw huis, omdat deze gewoonweg regelmatig wordt bezocht. Het is vaak relatief gezien een kleine ruimte, maar vaak zijn er ook hierin meer oplossingen te bedenken dan u voor ogen heeft. Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken denkt graag met u mee.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een hangend toilet te nemen, deze is makkelijk schoon te maken en houden en geeft een mooi strak resultaat. Het plaatsten van fonteintje en mooie tegels in het toilet maken uw toilet weer als nieuw.

Wij denken graag met u mee
We denken graag met u mee over de indeling van het toilet en daarnaast geven wij ook advies over wat u beter wel of niet kunt doen qua inrichting. Wij kunnen u ook adviseren over het gebruik van de materialen en kleuren in het toilet. Het doel is voor ons beide hetzelfde: een prachtig eindresultaat!

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Bent u geïnteresseerd in het vernieuwen, verbouwen of renoveren van uw toilet? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het verbouwen van uw toilet? Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03