Aanbouw woning Soest - Van Schaik Bouwbedrijf
Dakrenovatie woning Soest Van Schaik Bouwbedrijf

Renovatie | Bouwbedrijf Soest

Verbouwen en renoveren is onze passie.

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in verbouwen en renoveren. Wilt u een nieuwe badkamer of toilet? Of misschien is uw dak wel toe aan een renovatie. Komt u ruimte te kort in huis? Dan is een inbouwkast op maat gemaakt door Richard van Schaik misschien iets voor u!

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Bent u geïnteresseerd in de diensten van Van Schaik Bouwbedrijf Soest? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een verbouwing? Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03