Keuken verbouwen laten plaatsen Soest
Keuken verbouwen laten plaatsen Soest

Keuken plaatsen

Bent u toe aan een nieuwe keuken?

Mocht u het besluit hebben genomen om een nieuwe keuken te nemen, behoort het vaak ook tot de mogelijkheden dat u de gehele keuken aanpakt. Wij verzorgen dat voor u tot in de puntjes. De oude keuken slopen, nieuwe elektra plaatsen, water en afvoer aanpassen: het kan allemaal geregeld worden.

Om echt weer een mooie strakke keuken te krijgen, is het vaak noodzakelijk om mooie strakke en vlakke wanden in de keuken te hebben. Wij zorgen ervoor dat dit er ook weer perfect uit ziet.

En mocht u nou de hele keuken aan willen pakken en ook nog een nieuwe tegelvloer willen is dit allemaal te realiseren bij Bouw en Onderhoudsbedrijf van Schaik Soest.

Dit al is het totaal plaatje, maar natuurlijk kan er ook alleen gekozen worden voor het laten plaatsen van de keuken door Van Schaik Bouwbedrijf Soest.

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Bent u geïnteresseerd in laten plaatsen of verbouwen van uw keuken? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03