Badkamer plaatsen verbouwen Soest Bouwbedrijf
Badkamer renovatie plaatsen bouwbedrijf Soest van Schaik

Badkamer vernieuwen

Bent u toe aan een nieuwe badkamer?

Wilt u een vernieuwde / moderne badkamer, is de badkamer nodig aan vervanging toe of wenst u gewoon een heel nieuw ontwerp / interieur? Misschien wilt u een alleen nieuwe douchecabine of wilt u uw douche of bad op een hele andere plek? Er zijn ruime mogelijkheden om zowel kleine als grote aanpassingen te realiseren.

Meedenken, adviseren en de mogelijkheden bekijken
We denken graag met u mee over de indeling en geven advies over wat u beter wel of niet kunt doen. Wij lichten altijd graag toe waarom u iets beter wel, niet of beter anders in zou kunnen richten. Het doel is voor u als klant en voor mij als uitvoerder hetzelfde: we willen een prachtig eindresultaat waar we trots op kunnen zijn!

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Bent u geïnteresseerd in het vernieuwen, verbouwen of renoveren van uw badkamer? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het vernieuwen van uw badkamer? Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03