Houtrot woning Soest Van Schaik Bouwbedrijf
Houtrot woning Soest Van Schaik Bouwbedrijf

Houtrot reparatie

Heeft u last van houtrot? Wij lossen het op!

Heeft u of uw schilder een slechte plek, houtrot, in bijvoorbeeld het kozijn geconstateerd? Heeft u niet de mogelijkheid om een nieuw kozijn te laten plaatsen of gaat het om een kleine plek? Wij kunnen het probleem voor u oplossen!

Als het probleem niet te groot is waardoor het de constructie verzwakt dan halen we het slechte hout weg tot op het schone hout en wordt dit op een zorgvuldige wijze weer in de juiste maat gemaakt door middel van hardhout of twee componenten pasta, afhankelijk van de grootte. Vervolgens kan de schilder het weer gronden en afschilderen en kunt u weer genieten van een mooi kozijn zonder houtrot!

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Heeft u last van houtrot en wilt u dit laten repareren? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03