Glas vervangen isolatieglas Bouwbedrijf Soest Van Schaik
Glas vervangen isolatieglas Bouwbedrijf Soest Van Schaik

Glas vervangen

Wilt u isolatieglas laten plaatsen?

 Het oude enkele glas vernieuwen door isolatie glas kan vele voordelen hebben. Of heeft u een glas in lood raampje dat u vernieuwd wilt hebben in isolatieglas? Wij van Bouw- en Onderhoudsbedrijf van Schaik kunnen dat voor u verzorgen.

Een van de redenen om glas te vervangen is omdat er veel kou en geluid naar binnen komt via het glas. Wilt u de stookkosten wat lager hebben? Ook dan is het plaatsen van isolatieglas een goede oplossing. Misschien is er gewoonweg schade ontstaan waardoor u de kapotte ruit wilt vervangen.

Het laten plaatsen van isolatieglas kan ook nog andere voordelen hebben. Soms wordt dit namelijk gesubsidieerd door de Overheid. Of u hiervoor in aanmerking komt, kunt u kijken op de website van de Overheid, of neem contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Lagere stookkosten? Wij plaatsen graag voor u isolatieglas. Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het vervangen van glas? Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03