Richard van Schaik Bouwbedrijf Soest
Richard van Schaik Bouwbedrijf Soest

Even voorstellen

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest

Mijn naam is Richard van Schaik. Onderhoud, renovatie, verbouwen en nieuwbouw is mijn passie. Na jarenlang gewerkt te hebben in de bouw, bij verschillende bouwbedrijven heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in de branche.

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf
In 2014 ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf. Een betere stap had ik niet kunnen nemen. Van het begin tot het einde het gehele project beheren, bedenken en uitvoeren. Van niets, iets heel moois maken. Dat is wat ik het liefste doe. Vakmanschap en deskundigheid geven als eindresultaat een professionele kwaliteit. Klanttevredenheid is zeer belangrijk voor mij. Daarom kunt u bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest de beste service verwachten.

Ook voor de grotere projecten
Ook voor grotere projecten kunt u terecht bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf. Ik werk vaak samen met andere ZZP’ers en bedrijven. Samen zorgen wij ervoor dat u trots kunt zijn op het eindresultaat van professionele kwaliteit.

Wat doen wij?

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03