Schutting plaatsen Soest Bouwbedrijf Van Schaik
Schutting plaatsen Soest Bouwbedrijf Van Schaik

Schutting plaatsen

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen?

Heeft uw schutting veel wind te verduren gehad, waardoor uw schutting is omgewaaid? Of wilt u uw erf afscheiden door middel van een schutting? Dan bent u bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest aan het juiste adres.

Ook hierin zijn er verschillende keuzes, een houten schutting, een mooie schutting met gemetselde poeren, bijvoorbeeld met schermen ertussen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien heeft u al een idee over hoe de schutting eruit moet komen te zien, dan kunt u uw wensen aan ons doorgeven en samen bespreken we hoe we dit het beste kunnen realiseren.

Hoe gaan wij te werk?
Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is met de manier waarop het project loopt. Richard van Schaik komt graag bij u langs om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het plaatsen van een schutting. Daarna kan Richard een offerte uitbrengen en een planning maken. U kunt uw wensen aangeven, Van Schaik Bouwbedrijf Soest zorgt dat deze worden uitgevoerd.

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een schutting bij u in te tuin? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het plaatsen van een schutting? Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03