Dakraam plaatsen Bouwbedrijf Soest Van Schaik
Kozijnen plaatsen Richard van Schaik Bouwbedrijf Soest

Ramen & kozijnen plaatsen

Wilt u een nieuw raam of kozijn laten plaatsen?

Wanneer uw gordijnen hangen te wapperen terwijl het raam dicht is dan is het echt nodig om iets nieuws te laten plaatsen door Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest.

Een nieuw raam of kozijn kan vele voordelen hebben. Een aantal daarvan zijn als u van enkel naar dubbel glas gaat; u zit er al gauw wat warmer bij. Zo af en toe kunt u ook geluk hebben met het vervangen van enkel glas doordat De Overheid soms subsidie geeft op het laten plaatsen van dubbel glas.

Als het kozijn zo slecht is dat wanneer je prikt in het hout je binnen uit komt, dan is er helaas niets meer te repareren en is het kozijn aan vervanging toe.

Van toilet raam tot velux dakraam en alles daartussen kunnen wij voor u monteren, zodat u uit de wind zit en weer veilig bent. Alle draaiende delen in een kozijn worden uitgerust met goede en degelijke sloten, dus ook daar valt winst te behalen. Een ander voordeel: u kunt weer helder naar buiten kijken!

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Wilt u een nieuw raam en / of kozijn laten plaatsen? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het plaatsen van ramen of kozijnen? Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03