Veranda overkapping Soest Bouwbedrijf Van Schaik
Schutting plaatsen Soest Bouwbedrijf Van Schaik

Nieuwbouw | Bouwbedrijf Soest

Schutting laten plaatsen? Of een veranda? Het kan allemaal.

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in nieuwbouw. Is uw woonkamer te klein? Denk dan aan een aanbouw van uw woning of keuken. Schutting omgewaaid? Wij plaatsen een nieuwe voor u, geheel volgens uw wensen! In het voorjaar, de zomer en nazomer met lagere temperaturen lekker genieten van de buitenlucht? Dat kan met een op maat gemaakte veranda gebouwd door Richard van Schaik!

U kunt bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest terecht voor onder andere:

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Bent u geïnteresseerd in de diensten van Van Schaik Bouwbedrijf Soest? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het plaatsen van een schutting, een veranda of een aanbouw? Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03