Dakrenovatie woning Soest Van Schaik Bouwbedrijf
Dakrenovatie isolatie dak Soest Van Schaik Bouwbedrijf

Dakrenovatie binnen en buiten

Van Schaik Bouwbedrijf Soest renoveert uw dak.

Bij oudere huizen komen vaak lekkages voor. Een reden zou kunnen zijn dat de pannen na een aantal jaar gewoon op zijn. Bij een dakrenovatie gaan we als volgt te werk. Eerst wordt er gekeken wat er allemaal is aangetast door de lekkages en wat er allemaal vervangen dient te worden.

Wanneer het dakvlak teveel is aangetast dan wordt dit vervangen. Dit kan zijn door isolerende dakplaten of door hout, de keuze maakt u als klant uiteindelijk zelf. Wij kunnen wel toelichten wat het verschil is en u adviseren in uw keuze. Wanneer het nieuwe dakvlak gerealiseerd is wordt er dakfolie aangebracht en komen er weer panlatten op, vervolgens worden de dakpannen weer aangebracht. Als alles klaar heeft u weer een mooi en waterdicht dak.

Als het dak niet geïsoleerd is, is er ook een mogelijkheid om het dak van binnenuit te isoleren, tussen de balken in. Dit kan mooi worden afgewerkt met gipsplaten. U kunt de gipsplaten ook laten stucen, voor een extra strakke afwerking en een mooi eindresultaat!

Vraag direct een offerte aan bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest!
Is uw dak aan vervanging toe en bent u geïnteresseerd in dakrenovatie bij Van Schaik Bouwbedrijf Soest? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Richard van Schaik komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dakrenovatie? Dan kunt u mailen: info@vanschaik-bouw.nl of bellen: +31(0)6 272 984 03.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Over Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Wat doen wij nog meer?

Bij Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest kunt u terecht voor onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Denkt u erover om uw dak te laten renoveren? Of wilt u graag een nieuwe badkamer? Of misschien een timmerman voor één of een paar dagen inhuren? Ook dat kan!

Offerte aanvragen

Van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest is gespecialiseerd in onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk om regelmatig uw huis te laten onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Richard van Schaik is ook gespecialiseerd in renovatie / verbouw. Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of toilet? Of misschien is uw dak aan vernieuwing toe. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij Richard van Schaik Bouw- en Onderhoudsbedrijf Soest en omstreken is ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Denk aan het plaatsen van een schutting of een mooie veranda.

Meer weten? Bel gerust: 06 272 984 03